Onze service

Technische SEO

Leg een sterke online basis met puntgave technische SEO en internet marketing diensten. Onze technische SEO experts voeren crawl error rapporten uit, controleren je HTTPS status codes, optimaliseren je site snelheid, controleren redirects en elimineren duplicate content. Zo verhogen we de crawlbaarheid en indexeerbaarheid van je website. We voegen ook structured data markup aan je website toe en vergemakkelijken de migratie van je site, afhankelijk van je behoeften en eisen.

blockchain

Videoproductie

Videomarketing is krachtig en boeiend als het goed gedaan wordt. Verhalen vertellen met video heeft de kracht om je merk naar een hoger niveau te tillen en de betrokkenheid van je klanten met sprongen te verhogen. Trek de aandacht van je klanten en creëer een buzz in de online gemeenschap met boeiende, SEO-geoptimaliseerde video-inhoud. Wij hebben alles voor je, van het zoeken van een locatie en het schrijven van een script tot het maken van motion graphics en videobewerking.

SEO Teksten Schrijven

De inhoud van je website is cruciaal: het is de basis van je SEO en de reden waarom veel mensen je site bezoeken. Vertrouw het schrijven van je inhoud aan Thrive toe, en we schrijven het met precisie. Onze inhoudspecialisten blijven op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste markttrends, zodat we ons bij het ontwikkelen van inhoud aan de Google normen houden. We schrijven koppen die indruk maken, gebruiken goed presterende sleutelwoorden, voegen beeldmateriaal toe en structureren je berichten zodat ze vlot leesbaar zijn.